Hvis du leder efter Danmarks førende webshop indenfor kontorindretning, så er du kommet til det rette sted. Det er nemlig lige præcis hvad du finder på Kontormøbler.dk. Uanset om du er er på jagt efter en whiteboard tavle til et mødelokale, hæve sænkeborde til en hel arbejdsplads eller 12 nye kontorstole til regnskabsafdelingen, så finder du det her.

Du kan vælge at købe det du skal bruge online, eller du kan vælge at besøge et af de fire showrooms og se og ikke mindst mærke møblerne inden du køber dem. Især hvis det der er tale om møbler der skal indstilles, som eksempelvis kontorstole eller hæve sænkeborde, kan det være en god ide at have prøvet dem først.

En ergonomisk kontorstol er er eksempelvis kun rigtig god, hvis den rent faktisk er indstillet ergonomiske korrekt. Derfor kan det være en fordel at have prøvet den, og eventuelt fået hjælp til at indstille den helt korrekt. Hvis man skal have mange møbler kan det være en stor investering, her kan man slippe for en stor engangsbetaling. Kontormøbler.dk tilbyder leasing af møbler, hvor møblerne oveni er forsikret.

Adresse

Adresse:

Rolighedsvej 36D, 8240 Risskov

GPS:

56.189035, 10.2385076

Telefon: