Låsesmed Helsingør

Står du og skal bruge en låsesmed i Helsingør? Så skal du tage kontakt til Låsesmeden Nordsjælland. De tilbyder låseservice døgnet rundt og kan typisk være hos dig inde for 20 min. De kan klare alle slags låseopgaver, lige fra oplukning, montering af ny lås til omkodning af låse. Der er ikke den opgave, de ikke kan klare. Selv når du har problemer med låsen til din bil, kan de hjælpe dig. Dette kan de pga. Låsesmeden Nordsjælland, har specialister inde autolåsesmed. Dette gør dem utrolig fleksible og alsidige som låsesmed.

Skånsom oplukning

Låsesmeden Nordsjælland laver oplukninger som passer til din dør, dvs. at de benytter sig af en slynge, hvis din dør har brevsprække. Dette er en meget skånsom måde at åbne døren på, da det ikke ødelægger låsen. Hvis ikke din dør har en brevsprække, så har de andre specielle værktøjer, som kan gøre underværker. Låsemeden Nordsjælland prøver så vidt muligt at oplukke din dør således, at de ikke skal til at skifte låsen bag efter. Så passer din nuværende nøgle stadigvæk. Med en Roku certificeret låsesmed er kvaliteten og servicen i top. Dette betyder, at du kan være sikker på at opgaven bliver løst efter sikkerhed.

Erfaring

Låsesmeden Nordsjælland har mange års erfaring med at oplukke, reparerer og sikre låse. De kan sørge for at din lås er sikker, så du kan undgå indbrud i dit hjem.

Skal du bruge en ny lås, kan Låsesmeden her også være behjælpelig og har et stort udvalg af sikre låse. Både låse med kode og selvfølgelig også låse med nøgle oplukning.

Adresse

Adresse:

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

GPS:

56.022775, 12.454079999999976

Telefon:
Email:

-