Hvem er Leaders.dk

Leaders.dk er en virksomhed startet af tre engageret profiler inden for ledelse af alle typer. Ledelse er det vigtigste redskab til at kunne danne rammerne for en succesfuld virksomhed – og dette vil Leaders.dk hjælpe dig med at få succes med.

Personerne bag tager hver deres erfaringer med ledelse ind i deres arbejde, og Leaders.dk kan derfor give jer tre perspektiver på, hvordan god ledelse kan give gode resultater.

Kontakten med kunderne er alt i øjenhøjde, og med et dejligt smil på læben.

Hvad tilbyder Leader.dk

Leaders.dk er en virksomhed, som gerne vil hjælpe netop din virksomhed med at skabe eller forbedre ledelsen mellem din virksomheds ansatte på tværs af afdelinger eller lign.

Hos Leaders.dk kan du bestille workshops, kurser og vandringer, hvor fælles for dem alle er at der er fokus på jeres ledelse, og hvordan i kan gå ind og arbejde med denne.

Leaders.dk tilbyder hjælp til flere forskellige ledelsesformer, som du hver især kan læse endnu mere om, på deres hjemmeside lige her.

Hvordan kan Leader.dk hjælpe mig

Det er helt indlysende, at der hvor Leaders.dk kan gå ind og hjælpe dig og din virksomhed, er at ændre jeres syn på ledelse, og give jer nogle redskaber, som i fremadrettet kan bruge til jeres ledelse i hverdagen.

Så snart i begynder at bruge disse redskaber i jeres daglige arbejde, vil i over tid begynde at se nogle positive forandringer i virksomheden – blandt andet på salgstallene og spildtimerne.

Adresse

Adresse:

Knud Bro Alle 9 3660 Stenløse

GPS:

55.77832979999999, 12.1949419

Telefon:
Email:

-