Hvis du f.eks. flytter til et andet land, er det altid meget rart at man kan få sine dokumenter med sig og bevise hvordan ens tilværelse har været i ens nuværende land. Derfor kan det være en stor fordel af medbringe en række officielle dokumenter til ens nye land. Hos Legalisering.dk laver et en autoriseret oversættelse af dine dokumenter, således at du kan benytte dem i dit nye land. Vi sikrer at kvaliteten af oversættelsen er i top sådan at du kan benytte dem.

 

Vi oversætter til og fra nærmest alle sprog. Så uanset hvor dine dokumenter kommer fra, eller hvor du skal bruge dem henne i fremtiden, så kan vi hos Legalisering.dk klare oversættelsen for dig. Vi sikrer at kvaliteten er i top og benytter os kun er højt specialiserede oversættere. Vi kan klare langt de fleste sprog blandt vores egne medarbejdere, men skulle der være et sprog vi ikke er i eksperter i, så har vi et stort netværk at lokale eksperter vi kan søge hjælp hos, som så vil hjælpe både os og dig med at få dit dokument oversat. Vores speciale ligger inden for dansk, engelsk, tysk og de skandinaviske lande.

 

Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet inden for oversættelser. Selvom vores priser er lave, så kan du stadig være sikker på at kvaliteten i helt i top. Vi kan ikke give dig en pris direkte her, da den afhænger fra opgave til opgave. Prissætningen afhænger blandt andet af sprog og af længden på dit dokument der skal oversættes.

 

Vi sender alle vores ting gennem sikre kanaler så du kan være sikker på at dine dokumenter ikke havner steder hvor du ikke vil have dem. Vores oversættere er også underlagt tavshedspligt, så du kan være sikker på at få dine dokumenter oversat uden dine oplysninger, slipper ud.

Adresse

Adresse:

læsketorvet 68. 1711 København K

GPS:

55.666653, 12.559371000000056

Telefon: