Lovetoplay.dk er en ny voksenshop hvis formål er at bringe glæde og lykke ind i danskernes hjem. Lovetoplay har det ene formål at skabe glæde og lykke gennem nærvær, intimitet og sex med voksenlegetøj. Lovetoplay.dk er en hjemmeside, hvor du finder alt det nyeste sexlegetøj på markedet. Vores sortiment bliver større og større fra måned til måned, og vi arbejder sammen med fabrikanter og andre virksomheder fra hele verden, for at tilbyde de bedste varer til danskerne.

Hos Lovetoplay finder du bl.a.:

Kvaliteten såvel som funktionaliteten er meget vigtig for os. Derfor sælger vi kun sexlegetøj som er testet og godkendt efter alle danske og europæiske standarder, så forbrugerne kan vide sig sikre på, at der ikke er farlige stoffer, kemikalier eller et tredje medikament i varerne. Hvad enten du har brug for lidt glidecreme til at pifte legen op, eller gerne vil have fat i et specifikt sexlegetøj, så kan man enten finde det på lovetoplay.dk, og hvis ikke vi tilbyder produktet, kan man skrive til os på service@lovetoplay.dk, og så vil vi enten skaffe produktet eller fortælle, hvorfor vi ikke sælger netop det produkt. Det kunne fx være af miljø -eller sundhedsmæssige årsager, at det ikke sælges på shoppen.
Hos lovetoplay.dk kan man vide sig sikker på, at alt sker helt og aldeles diskret. Fra din bestilling, til du modtager pakken af postmanden, eller selv henter den på posthuset, vil der være 100% diskretion. Du skal derfor ikke være nervøs for om naboen eller manden i køen bag dig finder ud af, at du henter dit nye sexlegetøj på posthuset. Lovetoplay.dk er nemlig kun navnet på selve shoppen, selve virksomhedsnavnet er MTHCompany, som vil være navnet der figurerer på modtagerkassen som ligeledes er total diskret i sin papfarve, eller brevet alt efter hvor stort og meget man bestiller. Når du bestiller hos Lovetoplay, vil du senest få afsendt din pakke dagen efter, så du vil også modtage dine varer relativt hurtigt.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-