Luksushund.dk er siden hvor du finder nogle af de bedste produkter til din hund. Som navnet på siden antyder, så kan du købe eksklusive produkter til hunden. Hvis du er hundeejer, så er din hund sandsynligvis en vigtig del af dit liv og nok også din bedste ven. Når hunden fylder så meget i dit liv og er din bedste ven, så fortjener den også det bedste. Den fortjener at blive forkælet, der er ikke noget som er for godt til din hund. På shoppen kan du handle alt fra hundehalsbånd, hundesenge, hundeskåle, økologiske godbidder og meget andet.

Håndlavede produkter

Hundehalsbånd kommer i mange forskellige former, kvaliteter og designs. Hos Luksushund.dk kommer du uden om alle de vare, som har en dårlig kvalitet og som er produceret i Kina. Du får kun præsenteret produkter med høj kvalitet og med et stilrent design. På siden kan du vælge imellem forskellige hundehalsbånd, som er håndsyet og lavet i ægte læder, for at sikre kvaliteten og looket. Shoppen sælger b.la. halsbånde fra det kendte mærke Cloud7, hvor kvaliteten er i top. Det er ikke kun dig, som vil elske en hund med mere stil, det vil din hund også. Produkterne af høj kvalitet vil være mere behagelig for din hund, at bære ift. produkter produceret i tvivlsomme materialer.

Sikker e-handel

På siden er der mulighed for dag til dag levering og sender 365 dage om året. Derudover er shoppen E-handel certificeret, hvilket betyder, at webshoppen opfylder strenge krav om sikkerhed og beskyttelse af private data.

Adresse

Adresse:

Bredgade 208 E, c/o PakkecenterNORD 9700 Brønderslev

GPS:

57.2659493, 9.9689088

Telefon: