Vil du gerne overraske dine spisende gæster næste gang du inviterer, så gør noget ekstra ved det middagsbord som i sammen skal sidde ved.

De fleste mennesker vil nok gerne dække så flot et bord som muligt, når man nu inviterer til spisning i sit hjem. Du bør derfor gøre en ekstra indsats for at pynte dit bord op med flotte pynte genstande, som kan få dit bord til at shine for øjnene af dine gæster.

På webshoppen Maaho finder du alt hvad du skal bruge, for at kunne pynte et velpyntet bord til dine middagsselskaber. Maaho speciale er deres brede udvalg af de bedste kvalitets duge, som altid passer perfekt til dit bord. Du finder derfor duge som du kan skræddersy fuldstændig, så de passer til din type bord, og efter hvor meget længde du vil have hængende ud over bordkanten. Du kan altså skrive præcist de mål som du ønsker, og det er så den længde du får hjem når det er bestilt. Har du et spisebord som er ovalt eller rundt, så finder du naturligvis også duge som passer til denne form.

Er du i tvivl om hvilken type dug, eller er det farven der driller, så kan du nemt og enkelt bestille et sæt farveprøver hjem, så du nemmere kan overveje om den ene passer bedre end den anden som du ellers tænkte.

Tilbage til at kunne dække hele dit bord, så finder du naturligvis meget mere end bare duge på webshoppen. Udover kvalitets duge, kan du også købe dig til pæne servietter, ekstravagante bordløbere og meget andet borddækning, som du kan gøre dit bord endnu pænere med.

Mangler du lidt inspiration til dit bord, så kan du roligt tage et kig på bloggen som og findes på hjemmesiden. Her finder du flotte opsætninger af de muligheder du har med produkterne fra Maaho, sammen med det bord som du nu har derhjemme.

Adresse

Adresse:

Stationspladsen 2A 4180 Sorø

GPS:

55.4192256, 11.5689151

Telefon:
Email:

-