Måltidskasser Online hjælper dig med at skabe et overblik over måltidskasser i Danmark. Det gør det nemmere for dig at sammenligne udvalget af måltidskasser og finde den måltidskasse, der passer perfekt til dig.

Hvem tilbyder måltidskasser?

Vi samarbejder med en række leverandører, som tilbyder måltidskasser. Leverandørerne tilbyder et stort udvalg af forskellige måltidskasser. Det betyder, at du med garanti kan finde en måltidskasse, som matcher dine behov og ønsker 100%.

Aarstiderne:

Aarstiderne tilbyder 100% økologiske måltidskasser. Du kan vælge mellem 15+ forskellige måltidskasser, som byder på en blanding af børnevenlige, vegetariske, veganske, slankende og klassiske måltidskasser. Der er også måltidskasser med måltider, der er inspireret af verdenskøkkenet, hvis du ELSKER nye smagsoplevelser.

Ret Nemt

Ret Nemt tilbyder en fleksibel måltidskasse, hvor du kan vælge mellem basismåltidskassen eller designe din egen måltidskasse. Det vil sige, at du kan få stor indflydelse på din måltidskasse. Du kan eksempelvis vælge, om måltidskassen skal have stort fokus på at være sund, familievenlig, økologisk eller hurtig at tilberede.

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad er for dig, der gerne vil servere aftensmad på 20 minutter. Det er nemt, velsmagende og børnevenligt. Det har aldrig været nemmere at lave aftensmad med Kokkens Hverdagsmad. Du kan nemt udskifte nogle retter. Det gør, at du hver uge kan være sikker på at få leveret en måltidskasse, der falder 100% ind i din smag.

Halkær Ådal

Halkær Ådal byder på lækker, hjemmelavet og sund aftensmad. Det er alle de klassiske retter, som du kender fra Mormors Køkken. Det hele bliver leveret til dig som færdiglavede fryseretter, så du blot skal varme maden op i din mikroovn eller almindelig ovn, når det passer dig. Det er økologisk.

Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges tilbyder 3 måltidskasser, der er perfekt for dig, der nyder god mad. Der er et stort fokus på at benytte sig af lokale gartnere, gårde, bagere og slagtere. Det er med til at levere en måltidskasse til dig, som vægter kvalitet og smag højt.

Skagenfood

Skagenfood er den ultimative leverandør for dig, der ELSKER god, pivfrisk og lækker fisk. Det er børnevenligt, nemt og inspirerende hver gang. Hvis du har familiemedlemmer, der er mindre glad for fisk, kan du også sagtens finde måltidskasser uden fisk.

Simple Feast

Simple Feast står for måltidskasserne Family Feast og Green Feast. Disse kan vælges enten vegetarisk eller vegansk. Konceptet er, at du hver uge får leveret 3 måltider til din dør. Måltiderne er 100% økologiske og kan tilberedes på 10 minutter.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-