Majbritt Lund er uddannet journalist og har siden 2007 drevet hendes egen kommunikationsvirksomhed. Her hjælper hun virksomheder med deres online marketing. Hun har selv speciale i online tekster og tilbyder derfor at skrive alle hjemmesidens tekster og SEO – tekster.

Majbritt ved hvor vigtig en professionel hjemmeside er for alle virksomheder, og tekster er en stor del af dette. Mange potentielle kunder vælger at besøge hjemmesiden, før de køber. Så hvis teksterne ikke er skrevet godt nok, så vil enhver virksomhed risikere at miste kunder.

Majbritt er desuden certificeret i emotionelle kundetyper fra Kundemagneterne Aps, hvilket vil sige, at hun er ekspert i valg af målgrupper og målretning af markedsføring. På den måde kan hun præcist planlægge markedsføringen ud fra din målgruppe, så intet arbejde går til spilde.

Udover at skrive og planlægge selv, så afholder hun kurser, hvor hun underviser virksomheder i markedsføring og optimale hjemmesidetekster og SEO-tekster.

Som smagsprøve på Majbritts mange tilbud kan man få en gratis og uforpligtende 15 minutters rådgivning. Derudover har hun skrevet flere bøger hvoraf flere af dem er tilgængelige på hendes hjemmeside.

Hvis man ønsker at gøre brug af Majbritts services, er man altid velkommen til at ringe til hende, booke en tid på hendes hjemmeside her eller kontakte hende på sociale medier.

Adresse

Adresse:

Torveporten 2, 2500 København

GPS:

55.6538611, 12.509927500000003

Telefon: