Maler-Maling er en dansk webshop, hvor du kan finde alt inden for maling, malerudstyr, wallstickers, tapeter og meget mere. Udover at være en webshop med maling m.m., så driver Maler-Maling også malervirksomhed, og har gjort det i 15 år. På webshoppen finder du kun produkter, som de selv bruger, når de er ude på maleropgaver, og derfor ved giver det bedste resultat.

At male kan være hårdt og krævende arbejde, og det bliver kun værre, hvis man ikke bruger en god maling. Jo bedre en maling er, jo mere dækkende er den typisk også. Det betyder, at man ikke skal male så mange gange det samme sted, som man typisk skal, hvis man ikke bruger en kvalitetsmaling.

Udover at du kan finde maling, og en lang rækker produkter der bruges i forbindelse med at male, så kan du under finde en lang række råd og vejledning i menupunktet under samme navn. Hvis man ikke er så erfaren med at male, kan det være godt at læse nogle gode råd fra professionelle, så man slipper for at gøre arbejdet mere besværligt, end det behøver at være.

Bestiller du for mere end 1000 kroner på shoppen, bliver det leveret uden fragtomkostninger til dig, og leveringen er lynhurtig og naturligvis lige til døren.

Adresse

Adresse:

Syrenvej 37, 7400 Herning

GPS:

56.1299775978, 8.95133033093

Telefon: