Søger du en malermester som kan klare alle tænkelige maleropgaver, som ikke er bange for at påtage sig forskellige maleropgaver og som ligger nær Amager, så har du fundet ham. For Malermester-tr er din maler, som kan klare lidt af hvert. Malermester-tr kan tilbyde at udføre alle maleropgaver og har en særlig erfaring med at yde malerarbejde for privatkunder, virksomheder og institutioner. Dette giver dem en stor viden og erfaring, som ville kunne videreføres til den maleropgave, som du vil have udført. De kan derfor male både din væg, din gavl, dit loft og hvad der ellers skal males.

Miljøvenlig maling

Denne malermester tænker også udover sig selv og tænker derfor også på kundernes indeklima og på vores alles miljø. Dette gør de ved at vælge maling af god kvalitet, som er vandbaseret. Vandbaseret maling giver et bedre indeklima hjemme hos dig og skåner miljøet mest muligt for forurening. På den måde bidrager de til et sundere klima, ikke bare hjemme hos dig, men for os alle sammen.

Konkurrencedygtig pris og ingen uforudsete omkostninger

Du får hos Malermesteren-tr altid en konkurrencedygtig pris på alle ydelser. Alle medarbejderne er effektive og kan levere en høj kvalitet uden et stort tidsforbrug. Når de ikke forbruger meget tid, betyder det at prisen på den måde, kan holdes nede. Malermester-tr er et malerfirma, som du kan regne med. De holder deres aftaler og overskrider ikke det aftale budget. Du vil ikke få en ubehagelig overraskelse over prisen, når de er færdige med deres arbejde.

Adresse

Adresse:

Søhøj 104 2690 Karlslunde

GPS:

55.5654528, 12.2314298

Telefon: