Mecindo.dk har eksisteret lige siden 2012 og er en dansk virksomhed, som har ekspertise i salg af håndkøbsmedicin, sundhedsartikler, kosttilskud med mere. Hos Mecindo.dk finder du et bredt udvalg inde for produktkategorierne; håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, helsekost, kosttilskud og meget mere, til billige priser.

Produkter

Mecindo.dk´s store varesortiment sikre, at du kan finde 1.000 forskellige slags håndkøbsmedicin, som kan virke mod mange lidelser, som forkølelse, mavesmerter og allergiske reaktioner. Derudover kan du også købe produkter, som kan hjælpe dig, hvis du gerne vil stoppe med at ryge. I sygeplejekategorien findes der, det meste inde for sygepleje derhjemme, som f.eks. blodtryksmålere, blodsukkermåling, fedtprocentmålere, førstehjælpsudstyr og sårpleje. Udover disse produkter, sælger Mecindo.dk også kosttilskud, hvad enten du søger vægttab, kosttilskud til fitness eller druesukker til hurtig energi, så kan det købes på webshoppen.

Sikker e-handel

Hos Mecindo.dk er sikkerheden ved online handel vigtig. Derfor er deres webshop e-mærket, dette sikre gennemsigtighed og sikkerhed, når der handles på webshoppen. Derudover sikre det at kunderne altid kan få dækket evt. tab ved handel.

Virksomheden har en sublim kundeservice, de kan kontaktes via. telefon eller e-mail. Medarbejderne bag er danske og de kan være behjælpelig hvis du som kunde har spørgsmål eller evt. problemer med en ordre. På truspilot afspejler scoren også hvor vigtigt det er for Mecindo.dk at kunne levere en god kundeservice, så kunderne kan føle sig trykke og i sikre hænder ved, at handle hos dem.

Lavepriser

Der bliver hele tiden holdt øje med priser i hele landet, så du som kunde kan købe til nogle af de laveste priser.

Adresse

Adresse:

Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

GPS:

55.610722, 12.480921999999964

Telefon: