MinElevator ApS er et søsterselskab til MiNALTAN A/S, der er en af danmarks førende selskaber i montering af altaner.
MinElevator blev etableret 1.maj 2019 – Som del af MiN koncernen, med hele staben af ingeniører, jurister, administration, bygningskonstruktører, projektledere, elevatormontører, murer og tømrer, var back-office klar fra dag 1. Allerede første år udarbejdede MinElevator tilbud for mere end 280 millioner og modtaget ordre for et to-cifret millionbeløb. I løbet af 2020, vil MinElevator konsoliderer sig som danmarks største entreprenør i indbygning af elevatorer i Københavns og Frederiksbergs ældre etageejendomme.
MiNALTAN A/S blev etableret i 2008 af to unge og ambitiøse ingeniører Jonas Juul-Olsen og Ryan Hald. Siden da er vi kun vokset. Vi er 22 ingeniører, konstruktører og rådgivere på vores kontor på Frederiksberg, hvor vi også har et showroom. Vores medarbejdere er alle uddannede fagfolk, og vores samlede ekspertviden dækker et bredt felt af faglighed og kompetencer. Vi har også ansat 60 montører, som alle sammen er uddannede fagfolk.
Ryan Hald er Teknisk Chef i MinElevator og er samtidig Brandklasse 2 certificeret. Det er en kæmpe fordel at have de vigtigste kompetencer in house.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-