Miranova blev grundlagt i 2008 og rådgav om uvildig investeringer. Siden 2012 har de kun beskæftiget sig med formuepleje. Miranova tilbyder skræddersyet løsninger til din formuepleje præcis, som du vil have den. Virksomheden levere uvildig formuepleje hvilket vil sige at du ikke kommer til at sidde over for en sælger. Typisk vil man hos pensionsselskaber og banker blive mødt af en sælger, som gerne vil prøve at sælge dig de produkter som de nu tilbyder. Dette sker uden at rådgiveren har taget hensyn til din situation og økonomi. Du risikerer derfor at investere i noget, der ikke er den rigtige løsning for hverken dig eller din økonomi, men kun for udbyderen. Du skulle nødig stå i en situation, hvor du er blevet snydt og derfor bruger Miranova en anden metode.

Investeringsmetode

Den måde de investerer på, er ved at investere i så kaldte ETF’er, Exhcange Traded Fund som er billige og konkurrencedygtige fonde. Det er en sikker metode til at investere, da risikoen er lav. Den lave risiko kommer sig af, at man som investorer i EFT’er bliver en del af en større pulje af investorer, som investerer i aktier og obligationer.

Miranova giver også muligheden for at investere i screenede porteføljer. Denne form for portefølje er en mere ansvarlig investering fordi, der i disse porteføljer ikke bliver investeret i virksomheder eller brancher, som ikke følger etiske principper så som produktion af våben, alkohol og eller tobak.

Gennemsigtighed i din formuepleje

Virksomheden arbejder uafhængigt af banker, pensionsselskaber og andre finansielle produkter. De tjener ikke penge på handler med værdipapirer, det er kun det honorar, som du sender til dem.

Adresse

Adresse:

Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg

GPS:

55.7262561, 12.476217499999962

Telefon:

-