MV-Nordic er en software virksomhed som altid har sat en dyd i at integrere it som en del af den daglige undervisning som foregår hver dag. Allerede i 80´erne så MV-Nordic hvor stort it ville blive for os i fremtiden, og se bare hvor vi er i dag. Derfor var MV-Nordic også first movers i at indsætte dette i skolernes undervisning.

MV-Nordic har naturligvis fuldt med tiden, og er derfor i dag i en førende position inden for læse- og skriveteknologi i Skandinavien.

MV-Nordic har en række softwareprodukter, som de selv har udviklet. Disse er programmer som CD-ORD og IntoWords, i allerede i dag er en del af den daglige undervisning på de mange skoler i hele Skandinavien. Disse programmer er nogle rigtig gode værktøjer til usikre læsere og ordblinde, da de for den hjælp de har brug for. Personer der har det svært ved at skrive kan derfor med CD-ORD, som ud med et færdig skrevet resultat, som også kan forstås. Dette program giver altså en større selvtillid og gå på mod til dem som ellers har det svært til dagligt.

MV-Nordic har udover at hjælpe dem som har det svært, også en vision om at hjælpe børn på rette vej, mod den teknologiske fremtid som vi alle har i vente – og i et relativt tidligt statie af livet. For at komme godt i mål med denne vision, har de i samarbejde med legetøjsgiganten LEGO, udviklet teknologien fra LEGO Education serien, kaldet Coding Express.

Coding Express er kort sagt programmering, som er gemt ind under legetøj. Med denne teknologi kan vi give børn en forståelse af at gøre en kommando til en handling, ved hjælp af brikker og klodser. Børn er derfor med at til løse problemstillinger som, ”hvorfor køre toget ikke?” eller ”hvorfor siger toget ingen lyd?”. Du kan læse og se meget mere til Coding Express lige her.

Adresse

Adresse:

Lucernemarken 17 5260 Odense S

GPS:

55.3706606, 10.3982889

Telefon: