Få alt til dit barn økologisk

Naturebaby er din vej til økologisk og bæredygtigt tøj til børn, bamser, sutter m.m. Naturebaby´ mærkesag er at levere vare som ikke er skadelig for vores børn. Alle produkter er derfor 100% økologiske, og indeholder ikke giftige stoffer, som kan skade dit barns sundhed. Naturebaby går primært efter vare der er mærket med det eftertragtede GOTS mærke, som er det ypperste mærke inden for økologisk bomuld. Du kan derfor føle dig helt sikker på at dine vare ikke indeholder diverse giftstoffer.

Naturebaby har et stort sortiment af vare. De forhandler bl.a. babytøj, stofbleer, sutterflasker og sunde sutter m.m. Også deres legetøj er helt kemifrit. Dit barn kan altså lege med sit legetøj fra Naturebaby, uden at du skal være nervøs for dit barns helbred, på længere sigt. De vil gerne ramme bredt med deres store varesortiment, og give dig muligheden for at kunne købe økologisk tøj til dit barn, så længe som muligt. De tilbyder derfor børnetøj helt op til 8 års alderen.

I Naturebaby´ sortiment finder du som mor også en lang række produkter som du kan forkæle dig selv med, når du alligevel er inde finde noget tøj til dit barn. Så kommer du også et skridt tættere på at få gratis fragt på dit køb, som du får ved køb af over 500 kr.

De har er bredt udvalg af brands, som alle har samme målsætning. At skabe en sundere livsstil gennem økologi og bæredygtighed. Og dermed skåne ikke kun naturen men også vores børn for kemiske giftstoffer, som vil skade på længere sigt.

Har du måske brug for lidt inspiration, eller vil du bare vide mere om hvad du skal vælge af vare, frem for andre. Så læs også deres online guides og tips. Disse indeholder forskellige produktanbefalinger, eller tricks til dig som mor.

Adresse

Adresse:

Frederiksborgvej 16B 3200 Helsinge

GPS:

56.0206659, 12.19999000000007

Telefon: