Du tænker nok, at når det handler om advokater, så er det meget kompliceret og tidskrævende. Måske tror du også at du skal tage fri fra jobbet for at kunne komme hen til advokatkontoret for at få en snak med advokaten. Men her tager du fejl, Nemadvokat følger nemlig med tiden. Som klient kan du få rådgivning når og hvor det passer dig. Det hele sker online og ad den grund bliver det hele meget lettere for klienten, som måske også skal bruge tid på mange andre ting i løbet af dagen.

Værdier

Nemadvokat går ind for at være gennemsigtige, du kan som klient altid, let, få indsigt i hvad advokaten laver. De har også bygget forskellige innovative platforme, som skal sikre overblikket hos klienterne. Ydermere skal det være trygt at kommunikere med din advokat, Nemadvokat søger for, at rådgive i øjenhøjde og kommunikere klart. På den måde sikre de, at løse klientens problemstilling, samtidig med at klienten nemt kan stille spørgsmål og følge med i advokatens arbejde.

Det er nemt

Du kan hente hjælp hvis du f.eks. står og mangler juridisk rådgivning omkring bolig, ægteskab og stiftelse af et selskab. Nemadvokat vil gøre det let og over skueligt for dig, som klient og du behøves ikke at skulle trække meget tid ud af din hverdag, for at få det til at fungere.

Ydelser for erhverv eks.

  • Ophavsret
  • Køb af virksomhed
  • Salg af virksomhed
  • Virksomhedsfusion
  • Ansættelse- og arbejdsret

Adresse

Adresse:

Stationsparken 26. 2., 2600 Glostrup

GPS:

55.662373, 12.398425

Telefon: