Det er ikke altid, man lige har plads til alle sine ting og af den ene eller anden grund, kan det være praktisk at få dem opbevaret. Det er her Nettolager kommer ind i billedet. Nettolager blev grundlagt i år 2010 og er siden da gået hen og blevet Danmarks største udbyder af lagerhoteller med 37 afdelinger spredt ud over landet. Med disse 37 afdelinger er der altså ingen danskere som er en særlig lang køretur fra et af deres lagerhoteller.

To af Nettolagers vigtigste hovedpunkter er brugervenlighed og selvstændighed. Som kunde kan man derfor leje et lagerrum, benytte det og aflevere det igen uden at have brug for at tale med en af deres medarbejdere. Ved hjælp af deres app finder man et ledigt lagerrum, som man ligeledes åbner, låser og opsiger ved hjælp af appen. De har dog medarbejdere til rådighed 24/7, hvis man skulle have behov for hjælp. De har desuden ingen bindingsperiode, så man kan opsige rummet fra den ene dag til den anden.

Kvalitet og sikkerhed er desuden meget vigtigt for Nettolager. Derfor er der en alarm forbundet hvert eneste lagerrum, og samtlige gange er overvåget. For at ens ejendele ikke ødelægges styres rummenes klima desuden ved hjælp af fugt- og temperaturstyrende apparater. Du kan læse mere om opbevaring hos Nettolager her.

 

Adresse

Adresse:

Sorø

GPS:

55.442645, 11.560936900000002

Telefon: