Stort tapet udvalg

Hos Nicetapet får du et stort udvalg at tapet, fototapet og wallstickers. Du kan få lige fra det billigste papirtapet og til kvalitetstapet også til billige penge.

Nicetapet har tapetter til en hver smag, og du kan nemt personligøre dit hjem med tapetter fra Nicetapet. Har du lyst til blomster eller mønstre, eller vil du bare have en helt plain væg. Så kan du finde lige præcis det som passer til din smag. Nicetapet vil gerne være din vej til at pifte dit børneværelse op, gøre din stue mere lys, eller gøre din teenagers drøm om en New Yorker væg til virkelighed. Tag derfor et kig på deres online webshop, hvor du kan få inspiration til dit næste tapet projekt der hjemme.

Har du børn eller er du selv stort et legebarn, så kan du også tage et kig på deres store udvalg af wallstickers. Her kan du få alt fra store franchise til kendte personligheder. Så lige meget om du er stor Star Wars fan, eller om børnene elsker Ronaldo, så kan du finde det på Nicetapet´ webshop.

Hurtig levering

Når man er blevet træt af væggen, vil man bare gerne væk med den så hurtigt som muligt. Nicetapet sørger derfor for, at du kan få hurtig levering på dine bestilte vare, så du med det samme kan komme i gang med dit tapet projekt.

God kundesupport

Deres kundesupport sidder altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål til anvendelse eller valg af design. Du vil altid få et kompetent svar som du kan bruge til noget. Du kan komme i kontakt med Nicetapet alle hverdage mellem kl. 9-16. både ved at ringe eller skrive en mail.

Husk at tilmelde dig deres nyhedbrev, så du altid kan være opdateret på nye tapeter, samt tips og tricks til hvordan du kan pifte dit hjem op.

Adresse

Adresse:

Syrenvej 37 7400 Herning

GPS:

56.129968614681, 8.9514753992762

Telefon: