Nordisk Solfilm ApS er Nordens førende inden for kvalitets løsninger og rådgivning når det gælder folier og film til vinduer.
Vi er repræsenteret i både Danmark, Sverige og Norge. I Danmark er vores hovedsæde beliggende i Bilernes i Silkeborg. Herudover har vi afdelinger i Århus, Odense og i København. Vi kommer naturligvis også rundt i hele landet og kommer ugentligt også i Horsens, Vejle, Aalborg, Esbjerg og Slagelse.

Vi er autoriseret forhandler og montør af 3M vinduesfilm. 3M er kendt for der kvalitets folier og derfor er du sikret en kvalitet i absolut topklasse.
Derfor er en stor del af vores personale også certificeret inden for montering. Det betyder at vi kan leverer en monterings kvalitet som svare til kvaliteten af folien fra 3M. Løsningerne fra 3M indeholder desuden mangeårige garantier på holdbarheden af deres folier

Vi løser opgaver inden for alle former for solfilm og folie til vinduer samt skiltning. Vi rådgiver og udføre opgaver inden for følgende områder: Solfilm til biler (Autosolfilm), taxaindpakninger, diverse skilteløsninger, lakbeskyttelsefolie, sikkerhedsfilm, splintsikringsfilm til bl.a. terrorsikring, UV-beskyttlesesfilm, autoreklamer og andet reklameskiltning.

Vi lægger stor vægt på at dig den bedste professionel rådgivning, så du får den bedste løsning inden for dit budget. Vi ser frem til at høre fra dig.

Adresse

Adresse:

Bredhøjvej 5, 8600 Silkeborg

GPS:

56.1873226, 9.5543554

Telefon: