OBH-Gruppen er et af Danmarks førende bygnings rådgivere inden for ingeniørbranchen, og som beskæftiger sig med alt inden for anlægs og – indeklimarådgivning til byggeri og renovering af alle slags bygninger.

OBH-Gruppen har eksisteret siden 1965, hvor de siden dengang har leveret de bedste løsninger til deres kunder, rundt omkring i landet. OBH-Gruppen har altså mere end 50 års erfaring, og har altså rigtig mange års erfaring, hvor de har leveret mange kvalitets løsninger, både til private, erhverv, det offentlige og mange andre.

OBH-Gruppen er et delt selskab, hvilket vil sige at virksomheden består af to selskaber – disse selskaber som OBH-Gruppen har at gøre med er altså, OBH ingeniørservice A/S samt OBH Rådgivende Ingeniører A/S. OBH Ingeniørservice sørger for at du får hjælp med dit huseftersyn, tilstandsrapporter og meget andet. OBH Rådgivende Ingeniører sørger for at du får en kompetent rådgivning på dine byggeprojekter, ligegyldigt hvilket type det er – herunder projektering, bygherrerådgivning og meget mere.

Selvom OBH-Gruppen har sit hovedsæde på Fyn, så har de flere medarbejdere siddende flere steder i landet. OBH-Gruppen er altså et landsdækkende selskab, og du kan derfor gøre brug af deres kvalitets rådgivning, lige meget hvor du befinder dig i landet.

OBH-Gruppens 200 medarbejder, vil sørge for at du får præcis den løsning som du har ønsket, og i den bedste kvalitet på slutproduktet. OBH-Gruppen sætter altid kunden i centrum, og sørger for at du altid er orienteret på hvordan dit projekt forløber, og om det går som det skal.

Har du et byggeprojekt som du gerne vil have rådgivning til, eller har du et byggeprojekt som du gerne vil have ført ud i livet, så skal du tage kontakt til OBH-Gruppen, og få et godt tilbud til dit næste projekt.

Du kan læse meget mere om OBH-Gruppen, og hvad de kan tilbyde dig som kunde, lige her på deres hjemmeside.

Adresse

Adresse:

Agerhatten 25 5220 Odense SØ

GPS:

55.364137, 10.465358000000037

Telefon:

-

Email: