Hos ØkoNEMi kan forbrugere blive klogere på privatøkonomi generelt og på deres egen privatøkonomi i særdeleshed.

Her kan man sammenligne priser for forskellige udbydere og lære hvordan priserne og udbyderene skal sammenlignes indenfor følgende tre områder:

Bredbånd

Lån

Mobilselskaber

Det er tre vigtige og interessante områder for langt de fleste privatøkonomier. Ved at få bedre aftaler kan der spares penge hver måned og det uden at skulle spare på forbruget.

Foruden at få optimeret økonomien og få markedets bedste aftaler indenfor deres områder, kan man også følge udviklingen i den globale økonomi og på verdens børser.

Der er også mulighed for at bruge en valutaomregner helt gratis for 32 forskellige valutaer. Og i tilgift hertil kan man læse alt om hvordan de internationale valutamarkeder fungerer.

Foruden de allerede nævnte områder kan man også lære om andre finansielle økonomiske områder såsom pension, skat og pantebreve.

Der er andre ord alting en grund til at besøge ØkoNEMi om det så er for at lære mere om økonomi, for at få bedre finansielle aftaler eller for at følge med i udviklingen i verdens aktiekurser.

ØkoNEMi startede i slutningen af 2015 og har siden udviklet sig imod at tage alle privatøkonomiske områder under kærlig behandling.

På sigt er vision at bliver en full service finansiel udbyder, så forbruger kan få en 360 graders gennemgang og optimering af privatøkonomien.

Adresse

Adresse:

Amerika Plads 8

GPS:

55.6987, 12.593889999999988

Telefon:
Email: