Oluf Bagers Gård er en restaurant som er beliggende i hjertet af Odense, hvor fokusset er kvalitet, god smag og nærvær. Beliggenheden er lige i centrum, men i afslappende og tilbagelænede omgivelser i en gårdplads. Her kan man gemme sig væk fra al stressen for en stund. Restauranten er en del af Mødrene Gård. Bygningen blev opført i 1586 af købmanden Oluf Nielsen Bager og er siden blevet brugt til mange forskellige erhverv bl.a. et trykkeri. Siden 2014 har været den restaurant som ligger der i dag.

Konceptet

Du kan spise frokost, med smørbrød eller du kan selvfølgelig også komme om aften. De tilbyder mad fra det dansk/nordiske køkken, hvor der bliver prøvet forskellige ting af. Restauranten har b.la. et Social dining koncept både til frokost og til aften. Den selvfølgelig også vælge at komme og spise som par, venner eller familie. Om aften består konceptet af 9 retter, som bliver serveret ad 3 omgange, hvor der hver gang kan smages på nytænke nordisk mad, serveret på en indbydende måde.

Selskaber

Du kan også afholde festligheder hos Oluf Bagers Gård, som selskab. De afholder gerne fest for konfirmanden, fødselaren, julefrokostgæster osv.

Mad ud af huset

Der bliver også leveret ud af huset. Du kan få deres smørbrød leveret ud af huset, både som take-away og til selskaber.

Menuen hos Oluf Bagers Gård skifter med årstiderne og passer således med de råvarer, som er friske og kendetegnet for deres respektive årstid. Du får nogle hyggelige og rolige omgivelser, at nyde maden i, i centrum af Odense.

Adresse

Adresse:

Nørregade 29, 5000 Odense C

GPS:

55.3981601, 10.388630899999953

Telefon: