Dit sted for køb af legetøj

Only4kids.dk sælger løbehjul, rulleskøjter, skateboards, mini bordfodbold og meget andet til børn. De har siden 2007 specialiseret sig i legetøj til børn og at forhandle de bedste tilbud fra leverandørerne. Alt dette til fordel for kunderne, som kan opleve gode priser på siden. Som forældre ved man sikkert godt, hvor krævende børn kan være, det gælder også valg af legetøj. Only4kids.dk har et stort varesortiment, for at tilfredsstille selv de mest krævende børn, både dem som vil have udendørs eller indendørs leg. Hvis det er til udendørs leg, er der eksempelvis badedyr, trampoliner og træ legehuse. Der er både stort og småt. Du finder simpelthen alt inde for leg og fritid.

Gennemsigtighed

Den bedste oplevelse for kunden inkludere selvfølgelig, at du som kunde kan stole på Only4kids.dk. Når du handler på siden, er der ingen skjulte omkostninger så som fragt og betalingsgebyr. Fragten bliver betalt af virksomheden og det er ganske gratis at betale med danske kort på e-shoppen. Det skal være let og overskueligt at handle i shoppen. Ud over gennemsigtighed er der også fokus på sikkerhed for kunderne. Only4kids.dk er certificeret med e-mærket, for skærpet sikkerhedskrav, så du kan følg dig tryg og sikker ved at fortage et køb hos Only4kids.dk. Ydermere er webshoppen webshop-mærket, som betyder, at hvis vi ikke overholder reglerne for webshops, så er du dækket som kunde for op til 1000 kr.

Kom i kontakt med os

Hos Only4kids er der stort fokus på at levere den bedste kundeoplevelse.  Det betyder at der er bemanding på hverdag i hverdagene på chatten, som du kan tage kontakt til. Det er også muligt at skrive til medarbejderne i alle døgnets 24 timer og alle dage i ugen på mail. Der er garanti for svar inde for 24 timer, på hverdage. Hvis det er bedre for dig, kan du også tage kontakt til Only4kids.dk via telefon, hvor du kan få hjælp fra en af personalerne.

Adresse

Adresse:

Tyvdalen 10, 4, 21 8940 Randers SV

GPS:

56.4481727, 10.0428372

Telefon: