Outdoordesign laver, designer og sælger pakudstyr og byrumsinventar i høj kvalitet til erhvervs- og offentlige kunder og også til private kunder. Outdoordesign designer efter skandinaviske traditioner, som minimalistisk og af gode højkvalitets materialer. Virksomheden har et stort udvalg af møbler og inventar at vælge i mellem.

Kvalitetsprodukter

Deres produkter er lavet til at kunne tåle det hårde skandinaviske klima, som er meget omskifteligt, og de kan også holde til at blive brugt meget. Det kan de pga. de gode materialer produkterne er lavet af. Den klare design linje går igen i stort set alle Outdoordesigns produkter, som er med til at skabe et mere ensartet og stilfuldt bybillede, lige meget hvor henne i byen du befinder dig.

Produkter

Der kan købes bænke, cykeloverdækkning, cykelstandere, skraldespande, spærrebomme og meget mere. Inde for hver produktkategori er der et bredt udvalg af produkter, så der kan vælges imellem forskellige tiltag til forskellige prisniveauer. De har 5 produkt serier at vælge i mellem; CORE som er enkelt og funktionelt, PLUS som er elegant og moderne, PRO som giver funktionalitet og som er solidt, PREMIUM der er elegant og luksuriøs og EKSKLUSIV hvor både design og kvalitet er i topklasse.

Det gode valg for miljøet

Oudoor design går efter at blive Danmarks bedste leverandør inde for branchen, for kunder som gerne vil have kvalitet, design og funktionalitet. Virksomheden går op i miljøet og bruger derfor FSC-certificeret træ, som sikre naturen bedst muligt, også i fremtiden. Derudover har Outdoordesign over 15 års erfaring med produktudvikling, fremstilling og logistik. Det gør dem til de rette at handle med, hvis man skal have produkter som lever op til selv de højeste forventninger.

Adresse

Adresse:

OutdoorDesign.dk Østerbro 4, 5690 Tommerup

GPS:

55.350459, 10.184035999999992

Telefon: