Telemarketing vækker desværre mange grimme associationer hos mange danskere, da mange alt for ofte bliver kontaktet af en telefonsælger som bare ikke vil acceptere et høfligt nej tak. Dette er en skam, da det ikke er alt telemarketing er. Dette er de ganske udmærket klar over hos Partnerdialog.

Partnerdialog er en dansk virksomhed som specialiserer sig i at tilbyde telemarketing og dertil relaterede services til virksomheder rundt omkring i landet. Partnerdialogs speciale er at skaffe nye og relevante potentielle kunder til andres virksomheder. Dette gør de ved at ringe ud til danskere med tilbuddet om et uforpligtende møde, hvor virksomhederne kan komme ud til kunderne.

For at kunne skaffe netop de møder og de kunder til virksomhederne, så starter forløbet ud med et møde, hvor alles forventninger bliver afstemt. Så hvis din virksomhed har behov for hjælp, kan du læse mere om deres telemarketing her.

Partnerdialog udskiller sig meget fra andre virksomheder i samme branche, da deres ansattes gennemsnitsalder fx er på omkring 45 år. Telemarketing er jo ellers en branche som er domineret af unge som måske har et sabbatår eller bare bruger jobbet som supplement til deres studie. Hos partnerdialog er alle ansatte fastansatte, hvilket vidner om at samtlige ansatte går op i deres job og i at skabe en god oplevelse for alle som de ringer op.

Adresse

Adresse:

København

GPS:

55.6760968, 12.568337199999974

Telefon: