VVS-firma

Pilegaard-Henriksen kan hjælpe dig med alt inde for VVS og VVS-installationer. De kan bl.a.tilbyde VVS i Odense og kan derfor rykke hurtigt ud, i Odense og omegn, hvis uheldet skulle være ude. Så slipper du for at skaden risikerer at udvikle sig. Udover Odense køre de også gerne til Middelfart, Svendborg, Otterup og Faaborg. Pilegaard-Henriksen har mandskabet til at løse stort set alle VVS-opgaver, hvilket vil sige, at der ikke er en opgave, som de ikke kan løse.

VVS-opgaver

De kan installere en ny varmepumpe, opsætte en ny vask i dit nye køkken, lave en utæt radiator og udskifte termostater. De løser selvfølgelig også opgaver relateret til badeværelset, hvis dit blandingsbatteri er holdt op med at virke, så du ikke kan styre temperaturen, når du er i bad. Udover at installere nyt, kan Pilegaard-Henriksen også vedligeholdelse af VVS-installationer. Så er du sikker på at det er de nyeste dele, som er monteret, samtidig med at chancen for lækage er mindsket.

Få et tilbud

Du kan altid tage kontakt til Pilegaard-Henriksen og få et uforpligtende tilbud, på den løsning som du har behov for. Dette gælder uanset om det er din vandhane, som drypper eller om du skal have et nyt gasfyr installeret i boligen. VVS-firmaet lever kvalitet hver gang og vil gerne skabe værdi for kunden uanset opgavens omfang. Firmaet er ISO 9001 certificeret og har været det siden 1993, dette sikre, at der bliver leveret kvalitet og værdi til kunden. Det er et meget stort plus, for så kan du regne med at de løser opgaven og gør deres überste.

Adresse

Adresse:

Cikorievej 4 5220 Odense SØ

GPS:

55.392596, 10.43759590000002

Telefon: