Ekspertise i Pillefyr

Pillestoker er en virksomhed der sælger pillefyr og er en af de førende inde for branchen. Den danske virksomhed Pillestoker.dk blev grundlagt i 2002, hvor de har beskæftiget sig med salg og service af pillefyr, og alt det der har med pillefyr at gøre. Før det arbejdede virksomheden med offline salg og service af pillefyr, siden 1998. Det gør at de har en uovertruffen erfaring inde området og det sikre dig den rette ekspertise, når du skal handle ved dem.

Du finder alt til pillefyr på Pillestoker.dk, forskellige reservedele så som, rør installationer og kompressoerslanger. Leder du efter nyt fyr, service til dit fyr eller reservedele er du det rette sted. Sammen med alt dette, kan du også finde manualer til de forskellige fyr, så du er på den sikre side.

De gode ting ved et pillefyr er, at der er penge at spare. Der er fortaget undersøgelser, som undersøger virkningen af et pillefyr. Resultatet viser at en familie på 4 personer kan spare tusinder af kroner om måneden, ved et pillefyr. Hvis du overvejer at skifte fra et oliefyr til et pillefyr, så koster det i gennemsnit 20.000 kr. for et pillefyr plus opsætning. Det kan dække en bolig på omkring 150 kvm.

Det fungere på den måde, at efter fyret er opsat kan der købes en silo, som der skal fyldes piller i, hvor fyret så bruger pillerne fra siloen. Pillerne kan selvfølgelig også købes hos Pillestok. Generelt vil der være en besparelse på 5000 kr. om året efter 5 år, hvor pillefyret er tjent hjem, hvis du bruger det i stedet for et oliefyr. Endnu en fordel ved et pillefyr er, at det ikke skal efterses lige som andre fyr skal.

Der er mange fordele at hente, og vigtigst af alt kan der spares penge i længden. Du finder her den rette ekspertise og service, vi skal nok hjælpe dig.

Adresse

Adresse:

Præstøvej 153, 4640 Faxe

GPS:

55.179888, 12.060913

Telefon: