Fysiopunkt i Odense tilbyder professionel fysioterapi og massage Odense. Her kan du få hjælp til behandling af smerter i kroppens led og muskler samt både sportsmassage samt massage med fokus på velvære.

Klinikken er beliggende centralt i Odense og er dermed let tilgængelig uanset hvor i byen du bor. Kommer du udenbys fra, er klinikken ligeledes let at komme til med både bus og bil – bussen holder lige ude foran og der er gratis parkering ved klinikken.

Hvis du har ondt i kroppen

Fysioterapi går i al sin enkelthed ud på, at undersøge og analysere bevægelserne i led og muskler. Hos Fysiopunkt i Odense er fysioterapeuterne specialiserede i netop dette og kan på den måde let og hurtigt finde frem til hvad dit problem er, og ikke mindst hvordan det løses.

På klinikken får du hjælp og behandling af en fysioterapeut Odense som kan bestå af en række forskellige elementer. Dette kan fx være mobilisering af led samt instruktion i forskellige øvelser og genoptræning. Du kan også få hjælp til udspænding af muskler og nerver.

Tilbyder også løbeanalyse

Løb er inden for de seneste par år blevet mere og mere populært. Derfor kan du hos Fysiopunkt i Odense få lavet en løbeanalyse.

En løbeanalyse er en grundig undersøgelse af en række forskellige forhold i din måde at løbe på, som kan føre til skader eller forringelser af din løbekvalitet.

Adresse

Adresse:

Skibhusvej 47, st. 5000 Odense C

GPS:

55.4052167, 10.393257800000015

Telefon:
Kontakt ejer