Hos PsykologNord kan du få akut behandling fra en psykolog. Mange som har brug for psykologhjælp, skal typisk vente i lang tid og derfor er ventetiden lang. Dette er ikke særlig gavnligt for dig som har brug for psykologhjælp. PsykologNord holder til i Aalborg og Aarhus og de har klienter fra hele Nordjylland og Aarhus. De kan tilbyde dig et rum, hvor du bliver accepteret som det unikke menneske du er. Her er der plads til at give sig selv til kende og udtrykke sig frit omkring dine følelser og dine udfordringer. Du får en tryghed i denne klinik, som tillader dig at være dig.

Psykologhjælp uden ventetid

Deres vision er at give muligheden for at få psykologsamtaler uden ventetid. Dette gælder også selv om du har brug for psykologhjælp i weekenderne. Du kan til hver en tid få en tid hos en af de psykologer, der er tilknyttet til klinikken. Når mand står i en svær situation, så kan det være altafgørende at få hjælp hurtigt. Det er vigtigt at kunne få den rette støtte og hjælp så tidligt som overhoved muligt. Du skal ikke gå med dine udfordringer selv i længere tid. Derfor kan du alle dage, både hverdage og weekender komme til en psykolog i tidsrummet 9-21.

Individuel behandling

Når du kommer til samtale ved PsykologNord skal du ikke på forhånd forberede noget, du skal bare dukke op og vente på at du bliver kaldt ind, på det aftalte tidpunkt. Hos dem er der ikke noget facit, du bliver mødt, der hvor du er og får en individuel behandling. Hvor mange samtaler du har brug for, er derfor ikke sat fast, men det kommer an på dig og hvor du står.

Adresse

Adresse:

PsykologNord Aalborg Sundheds & Kvartershuset

GPS:

57.027054, 10.004482000000053

Telefon: