Skal du sælge en restaurant, eller leder du efter nye lokaler, som kan kickstarte en karriere i restaurationsbranchen? Restaurationssalg.dk er en platform, hvor både køber og sælger kan finde det, de leder efter. Hvad end der er tale om det ene eller andet, er et godt netværk og dyb indsigt i branchen en fordel, når man skal vælge restaurantmægler. Og netop dét er en af kernekompetencerne hos Restaurationssalg.dk. Grundet ejer – Daniel B. Hansens – mange år i restaurationsbranchen, har virksomheden opbygget et bredt netværk, som kommer både køber og sælger til gode.

Der kan være mange grunde til, hvorfor man gerne vil sælge sine lokaler. Står man i en økonomisk presset situation, hvor en konkurs nærmer sig, kan et hurtigt salg være altafgørende. Restaurationssalg har et køberkartotek klar, og så har de også kompetencerne til at kontakte de rigtige folk, hvis der ikke skulle stå nogen klar med det samme. Kommer man derimod som køber og er ude efter en restaurant til salg eller til leje, er der et stort udvalg af alt fra barer og værtshuse til hoteller, caféer og traditionelle restauranter at finde på hjemmesiden. Hertil kommer et yderligere udvalg i de skuffesager, som virksomheden også har.

Find lokal mægler

Restaurationssalg.dk har kontorer i København og Århus, men har mæglere fordelt i hele landet. Du har altså mulighed for at få en mere personlig og lokal kontakt, hvad end du sælger eller skal købe. Af samme årsag finder du også sager i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Når du har kontakt med en lokal mægler, er du sikker på at få kompetent viden, der er møntet på nærområdet. Det er en klar fordel, når du skal finde de rette lokaler.

Adresse

Adresse:

Amaliegade 6

GPS:

55.6819915, 12.5922609

Telefon:

-

Email:

-