Velkommen hos Rønde Stjerne Auto

Leder du efter en dygtig mekaniker i Rønde, Syddjurs, Aarhus? Ved Rønde Stjerne Auto leverer de lokalområdets bedste ydelse. Denne virksomhed har endvidere taget imod flere kunder fra Jylland. Alle beskriver en grundig service, som er ganske enestående og skaber en utrolig flot tilfredshed blandt kunderne.

Nyd bilreparation i særklasse for alle

Virksomhedens store viden til dette erhverv gør blandt andet, at de kan levere ydelser i en enestående kvalitet. Firmaet tilbyder f.eks. serviceydelser som følgende:

Er du på udkig efter grundig vejledning, stiller firmaet naturligvis sin bredde brancheindsigt som mekanikerer til rådighed for dig. Det er denne erfaring og indsigt, der er bidragende til, at du altid ender op med et resultat, der lever op til dine krav.

Ring til byens og områdets mekaniker i dag

Hvis du vil høre mere omkring Rønde Stjerne Auto, har du mulighed for at ringe til 86 37 24 00. Du kan endvidere sende en mail til info@stjerneauto.dk eller klikke ind på virksomhedens web-adresse ved at klikke på http://www.stjerneauto.dk/. Virksomhedens kunder kan også regne med en fremseende og grundig service hos selskabet, som er kendte for at være særdeles kundevenlige.

Adresse

Adresse:

Lerbakken 17, 8410 Rønde

GPS:

56.3079099, 10.4491849

Telefon: