Hos Rubberproff sælger vi mange forskellige gummiprodukter som kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge. Vi har nærmest alt inden for gummiprodukter du kan bruge i dit næste byggeri. Gummi er et fantastisk materiale som er kendetegnet ved sine meget elastiske egenskaber. Det er de færreste produkter der har dem samme elasticitet som gummien besidder og derfor er den meget unik. Udover bare at være elastisk så vil gummiproduktet altid finde tilbage til sin oprindelige form og derfor er gummiproduktet et meget anvendt produkt i mange forskellige sammenhænge. Gummi er derudover også et isolerende og stød absorberende materiale hvilket blot udvider rækken af ting gummiet kan bruges til.

Hos Rubberproff er det vi går mest efter tilfredse kunder. Vi kæmper alt hvad vi kan for at du er tilfreds med det produkt du køber hos os. Derfor går vi meget højt op i kvaliteten af vores produkter, konkurrencedygtige priser og selvfølgelig at have landets bedste service.

Vi sælger ikke blot færdige løsninger som du må tage som de er. Vi er klar til at tilpasse vores produkter således at de passer 100% til det du skal bruge dem til. Det vigtigste for os er nemlig at du får en god oplevelse med det fantastiske produkt som gummi er. Vi sørger altid for at gummimaterialet er i den højeste kvalitet der findes. Dermed er det et super slidstærkt materiale der kan holde en masse år nærmest uanset hvor meget belastning du udsætter det for.

Gummi kan også bruges mange steder i husholdningen f.eks. kan du hvis du har problemer med tætningen i dine vinduer, døre eller andre åbninger af dit hjem, at du skal have fat i en tætningsliste som kan sørge for at hverken vand eller vind kommer igennem

Adresse