Har du en drøm om at kunne hjælpe andre mennesker der er i nød, med frivilligt arbejde i udlandet? Så kan virksomheden Save A Heart hjælpe dig med at udleve din drøm, og gøre en stor forskel for rigtig mange mennesker.

Save A Heart er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i at lave frivilligt arbejde i udlandet – og hjælper andre med at udleve deres drøm om at være frivillig.

Save A Heart tilbyder som udgangspunkt frivilligt arbejde til alle personer over 18 år, men henvender sig hovedsaligt til de unge – som har alderen 18-30. Så er det dig, så tag gerne kontakt til Save A Heart på tlf. 71995343, og hør mere.

Leder du efter en praktikplads indenfor dette område, så er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte Save A Heart, og høre om dine muligheder for praktik i udlandet gennem dem.

At arbejde for Save A Heart er uanset din jobbeskrivelse, et super godt job at tilføje på dit CV, og giver dig rigtig gode jobmuligheder fremadrettet.

Som frivillig hos Save A Heart, får man tildelt en kontaktperson, som følger en fra start til slut. Det giver en god tryghed, da man ved at der altid er en, som man kan kontakte, hvis der opstår tvivl om noget.

Det er naturligvis noget af en omvæltning at skulle arbejde i udlandet, derfor er vi altid til at få fat på inden for vores åbningstid, hvis du har nogle spørgsmål – som du må have afklarede inden du beslutter dig. Du kan både få en snak med en kontaktperson via telefon, eller aftale at mødes til en snak, face to face.

Adresse

Adresse:

Eckersbergsgade 17, Aarhus C

GPS:

56.15195079999999, 10.196121500000004

Telefon: