Saxo er et af Danmarks favorit forhandler, når det gælder salg af litteratur online. Man må sige at Saxo nærmest har sat sig et monopol i Danmark, og der er nærmest ikke den person, som ikke kender til navnet og brandet når du spørger dem om det. På Saxo kan du finde alt slag litteratur, lige fra de største best sellere til den lystige læse entusiast til den flittige studerende der skal have nyt litteratur til sin undervisning. Hos Saxo finder alle bøger, inden for alle kategorier, og der er altså bøger til en hver smag. Saxo er også bevidste om, altid at være med på de seneste bogudgivelser, så deres kunder hurtigt kan komme i gang med den nyeste bog fra deres ynglings forfattere. Se de nyeste udgivelser lige her.

Det er naturligvis ikke kun bøger på dansk sprog, som du finder på Saxos webshop. Også bøger på Engelsk er der et kæmpe marked for, som Saxo selvfølgelig også er med på.

Er du ikke så meget til at læse i en fysisk bog, men mere er til de online e-bøger eller vil du måske hellere bare lytte, uden at læse i en bog overhovedet, så kan du også få adgang til dette gennem Saxo. Her finder du en stor del af de bøger som også findes i fysisk form, og du kan derfor også være med på snakken, når dine venner taler om en bestemt bog som de har læst.

Hos Saxo vil de gerne belønne den faste læser, og tilbyder derfor nogle fordele til dem, som er premium mellemmer, bl.a. med billigere produkter. Også som erhvervskunde kan du/i tilegne jer nogle god rabatter.

Er der måske gemt en lille forfatter i dig, og vil du gerne prøve kræfter med det? Så kan du nemt udgive dine værker gennem Saxo Publish. Aldrig har det været nemmere at udgive og sælge de tekster som man har skrevet

Alt i alt er Saxo den bogforhandler i Danmark, som giver mest værdi til læse entusiasten, og den som gerne vil berige andre med deres værker.

 

 

Adresse

Adresse:

Strandboulevarden 89, 2. th. DK-2100 København Ø

GPS:

55.7063193, 12.585924900000009

Telefon:
Email: