ServiceNews.dk er skabt for at lave et nyhedsmedie til servicebranchen. Ønsket er at servicebranchens mange forskellige servicevirksomheder kan finde relevante og spændende nyheder her på ServiceNews.dk. Nyheder som skabes af os og medlemmerne.
Et betalt medlemsskab på ServiceNews.dk kan klart hæve din hjemmesides SEO-mæssige “karakter” på grund af et eller flere links fra os til dig. Jo, flere og relevante links, som du kan skaffe ind til din hjemmeside – jo, bedre kan din hjemmesides placeringer i søgeresultater blive. Dette kaldes for linkbuilding. Placeringer i søgeresultater på f.eks. Google er afhængige af flere ting: indholdet, hastigheden, backlinks (indgående links), onsite søgemaskineoptimering, domænenavnet, geografisk placering af serveren som din hjemmeside ligger på, længden af registreringsperioden for domænenavnet m.fl.
“Karakteren” som er afgørende for placeringen af din hjemmeside i søgeresultater er således en kombination af flere ting – og alt tæller i kampen om kunderne. Giv din hjemmeside et karakterløft og bliv medlem allerede i dag.

Hæv “karakteren” af din hjemmeside
Ønsket er også at give servicevirksomhederne mere synlighed over for besøgende på ServiceNews.dk til gavn for medlemmernes respektive hjemmesider og virksomheder. For der er ingen tvivl om at øget trafik til en hjemmeside kan hjælpe på både top- og bundlinien. Den øgede synlighed kan også fange pressens opmærksomhed og det kan give ekstra stor (markedsførings)værdi. Ud over nyheder, så kan medlemmerne også oprette jobopslag og arrangementer.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-