Shophojgaard.dk er eget af Højgaard firma & reklamegaver, som tilbyder profiltøj og diverse reklamegaver. Her kan I som virksomhed købe profiltøj til jeres ansatte og reklamegaver til kunder eller potentielle nye kunder. Jeres virksomhed kan profilere med logo og firmanavn på gaver, som kan være med til at skabe en øget opmærksomhed til jeres virksomhed.

Fremstå professionelt

Skal jeres virksomhed fremstå mere professionelt og signalere sammenhold, kan det være en god ide at købe firmatøj med logo. Hos shophojgaard.dk får I muligheden for at vælge imellem forskelige typer profiltøj, hvor jeres virksomhed kan få trykt eller broderet logo, navn, slogan eller andet på. Dette kan give et bedre tilhørsforhold for den ansatte og giver et mere velklædt udtryk. Det betyder at I kan øge virksomhedens synlighed samtidig med, at tøjet giver komfort og høj kvalitet. Der kan vælges alt fra jakker og veste til t-shirts og skjorter.

Reklamegaver

Der er også mulighed for at købe reklamegaver, som også kan få tryk virksomhedens logo eller statement på. Dette gælder sportstakser, kasketter, special øl og vin med eget logo og meget mere. Det kan være en god ide at give en gave, som har virksomhedens logo på, så modtageren både kan huske, hvor den kom fra og for at få en god relation med modtageren.

Mulighed for profilering

Shophojgaard.dk kan tilbyde meget mere end hvad der er nævnt her. Men alle deres produkter bunder i at give jeres virksomhed en chance for at kunne profilere eller markedsføre sig selv. Højgaard firma & reklamegaver kunder består af både små og store virksomheder, offentlige institutioner og foreninger. Dette giver Shophojgaard.dk en stor erfaring med forskellige kundetyper, som I vil kunne mærke, når I tager kontakt til dem.

Adresse

Adresse:

Øster Skibelundvej 47a 6600 Vejen

GPS:

55.4455501, 9.1184679

Telefon: