Skiltex sælger skilte, displays og messeudstyr og Danmarks førende inde for området. De har et varesortiment på 1400 produkter. Virksomheden blev stiftet i 2008 og er en dansk virksomhed. De har specialiseret sig i at sælge skilte, displays & messeudstyr online og du kan ringe til dem og få hjælp og vejledning til at vælge lige hvad du har brug for.

Produkter

Skiltene rækker lige fra bordskilte, delikatesseskilte, dørskilte til gadeskilte, reklamebannere og skiltestativer. De fås i et hav af varianter og i forskellige farver. Skiltex sørger for hurtig levering, der er dag-til-dag levering på lagervare og skilte der ikke skal tryk på. Udover skilte kan du også købe et stort udvalg af messe udstyr, som din virksomhed kan bruge til at gøre opmærksom på sig selv til messer. Det kan give mulighed for at skabe professionelle relationer, som kan blive værdifulde i fremtiden. De har gratis og ubegrænset retur, og fri fragt ved køb over 800 kr. Ydermere er der mængderabat på det hele, gebyrfribetaling og mulighed for at afhente dine bestillinger i København, samme dag.

 

Du kan, sikkert handle der som privatperson eller som virksomhed – ekskl. Moms. da webshoppen er e-mærket for skærpet sikkerhed. Det betyder, at du kan stole på at deres webshop overholder de gældende regler for e-handel og databehandling.

Skilte er en god måde at få dit/virksomhedens budskab i i verden og skaber en god reklame og opmærksomhed. Det er hver at udnytte.

Adresse

Adresse:

Glerupvej 7C, 2610 Rødovre

GPS:

55.6973275, 12.4353592

Telefon: