Skousen har siden 1957 solgt hårde hvidevare og var den gang Danmarks første større forhandler til at sælge hårde hvidevare. Skousen sælger hvidevare af høj kvalitet til lave priser og har et stort udvalg af vare inde for køkken & mad, personligpleje og Hus & Rengøring. Du finder alt fra integreret opvaskemaskiner og industri opvaskemaskiner til køleskabe, ovne, støvsugere og hårtørre i mange forskellige varianter. Skousen føre alle de kendte varemærker inde for hvidevare og husholdning.

Lave priser og god service

For at sikre at man, som kunde får varen til den laveste pris, matcher de laveste netpris, i alle butikker. Selv om produkterne er billige får du stadig en god service. Du kan tage kontakt til Skousen via. tlf., og til hver en tid på mail eller du kan chatte med en servicemedarbejder. Der er gratis levering fra webshoppen og de kan tilbyde montering af dine nye hvidevare, hvis det skulle være nødvendigt.

Tilbudsvare og bedst i test

Du kan altid finde et godt tilbud, under deres tilbudsside på webshoppen. Her finder du en oversigt over de vare som er på tilbud. Der er tilbud på produkter i en lang række produktkategoriger. Man kan også finde en oversigt over de hvidevarer, som er kåret bedst i test. Det er en god måde at finde sine nye hvidevare på, hvis du gerne vil være sikker på kvaliteten.

Adresse

Adresse:

Vestre Strandallé 54, 8240 Risskov

GPS:

56.1886672, 10.2191968

Telefon: