Soundstorexl.com er den største danskejede webshop der sælger professionelt lys-, lyd-, scene-, studie- og DJ udstyr.
SoundstoreXL prismatcher alle priser på konkurrenter i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Det vil sige at du faktisk kan købe udstyr på en dansk webshop til udenlandske priser.

De største på markedet

SoundstoreXL er uden tvivl den største danske forhandler af professionelt lys, lyd, scene og DJ-udstyr. Men stadig til priser som du finder dem i udlandet. Når du handler hos dem, får du stadig dansk garanti, support på dansk, samt danske handelsbetingelser, uden at det går ud over prisen.
SoundstoreXL blev dannet i 2011, da markedets 3 daværende største spillere på markedet valgte at fusionere, til det der idag er kendt som SoundstoreXL. Deres mål var klart, det var at have det største udvalg og samtidigt kunne tilbyde de bedste priser, og den bedste service.

Dansk kundeservice og garanti

De har kun kompetente kundeservice som står klar med assistance på telefon og e-mail alle hverdage mellem 9:00 og 17:00 (fredag kl. 16:00)

Det er vigtigt for SoundstoreXL, at du får det helt rigtige udstyr og at det selvfølgeligt fungerer for dig. Derfor yder de derfor en ekstra god service og support både før og efter dit køb.
Alt udstyr købt hos SoundStoreXL.com er naturligvis dækket af dansk garanti og returret.

Professionelle lydinstallationer

De vil i samarbejde med dig, guide dig til at få installeret din lyd på dit spillested, diskotek, restaurant eller hvor det eller kunne være. Det er nemlig vigtigt at lyden er i orden, og at du føler du får noget ud af det du køber.
De kan også rådgive dig over telefonen, hvis der er noget du ikke kan få til at fungere, så det forhåbentligt kan løses, så du får en god oplevelse, med produkterne fra SoundstoreXL.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: