Hvis du godt kan lide spil og måske selv spiller meget, så skal du vende din opmærksomhed mod denne shop. Her kan du købe alt inde for spil, der er et bredt udvalg af spil og tilbehør, så selv de mest entusiastiske kan få stillet deres behov. Alle spil, på deres shop, har med enten sport, spil eller leg at gøre. Det brede udvalg sikre at, der er noget for alle, uanset alder og interesse – Spil-Aps har det hele.

Køb alt til spil

På shoppen kan man købe alt, hvad der høre til de forskellige spil f.eks. kan der købes et Airhockey spil, der kan købes både airhockeybordre, airhocky pucks og spille håndtag. Dette gælder ikke kun for airhocky spillet, men for alle spil de sælger. Ligger din interesse inde for billard, har Spil-Aps et af de største udvalg inde for denne kategori. Her er der mange forskellige borde i forskellige prisklasser og kvaliteter, at vælge i mellem. Der kan også her købes et bredt virvar af tilbehør til dette spil.

Lej spil

Hos Spil-Aps er der mulighed for at leje forskellige spil. Det kan være at skolen eller fritidsordningen skal have et bordfodbold spil i en periode og hvis dette er tilfældet, kan de lejes hos denne virksomhed. Der kan derudover lejes bordtennis, airhocky og minigolf.

Lang historie

Spil-Aps har en lang historie med salg af spil. Virksomheden blev til i 1997, hvor de startede op i København og siden har flyttet til større lokaler i Rødovre. Derfor har de også mange års erfaring med, at sælge og udleje spil, hvilket gør dem til det fornuftige valg.

Adresse

Adresse:

Tørringvej 3 DK-2610 Rødovre

GPS:

55.69509069999999, 12.43177639999999

Telefon: