Kørekort til bil

Skal du til at have kørekort, så skal du først have undervisning i teori og herefter have nogle praktiske køretimer. Hos køreskolen Stjernqvist har de netop specialiseret sig inde for dette. De hjælper dig igennem hele forløbet med at tage et kørekort. Stjernqvist tilbyder ikke alene at du, kan taget et køre kort, men også førstehjælpskursus, som du skal have for at kunne få et kørekort. Hvis du også har brug for at kunne køre med større trailere, så kan de også være behjælpelig med en pakke til trailerkørekort. Kortsagt kan du få alt hvad du har brug for, for at komme sikkert ud i trafikken som billist, hos Stjernqvist.

Uddannelse som kørelære

Du kan hos Stjernqvist også blive tilbudt en kørelæreuddannelse, hvis dette skulle have din interesse. Med ændringer i lovgivningen omkring klip i kørekort er der behov for, at flere og flere får noget undervisning pga. deres klip. Dette skaber en stigende efterspørgsel på kørelære og derfor hjælper Stjernqvist dig gerne med at blive uddannet.

Køreskole med over 60 års erfaring

Så står du og mangler et kørekort eller noget supplerende undervisning, så er Stjernqvist et godt sted at komme i gang. Det er en af landets ældste køreskoler med over 60 års erfaring. De har fra starten, kunne tilbyde forskellige kørekort samt uddannelse af kørelærere og har derfor en stor erfaring med begge dele. Dette sikre at kvaliteten er i orden og der er styr på sagerne. Stjernqvist udvikler sig hele tiden og ligger i dag flere forskellige steder på Sjælland.

Adresse

Adresse:

FINSENSVEJ 45 - 2000 FREDERIKSBERG

GPS:

55.6817903, 12.5090684

Telefon: