Det er kommet på mode at vi skal sy vores eget tøj igen. Mange har fundet interessen i at sy deres helt eget og unikke tøj, enten til dem selv eller deres børn. Der er en friheds følelse i at man selv kan bestemme, hvordan tøjet skal se ud og hvilket stof det skal være syet af. Når man syer sit eget tøj, kan man slippe sin fantasi løs og lade sig blive forført af sin kreativitet. Og der er heller ikke noget, som at lave noget man selv kan bruge.

Salg af metervare

Stofgiganten.dk er en webshop, hvor du kan købe metervare. Du kan købe stof med mange forskellige farver, mønstre, temaer, blomster og andre designs. De findes i forskellige kvaliteter og det er især de billige metervarer, som hitter. Kvaliteten på disse vare er dog med tiden blevet rigtig god, derfor skal du ikke lade dig skræmme over at de er så billige. Hos Stofgiganten.dk finder du alt slags stof, bomuld, denim, fleece, fløjl og meget mere.

Tilbehør

Udover stof finder du også sytilbehør og strikketilbehør og andet udstyr, så du ikke kommer til at mangle noget, når du skal sy dit tøj. Hvis du mangler snitmønstre at gå ud fra, når du syer, kan de også tilbyde dette. De har snitmønstre fra forskellige leverandører, her i blandt Onion, Minikrea og New Look. Snitmønstrene består af et ark med selve snitmønsteret og en vejledning til hvordan du skal bruge mønsteret.

Webshoppen tilbyder gratis fragt ved køb over 500 kr. og skulle du have nogle spørgsmål kan du enten sende e-mail eller ringe til dem.

Adresse

Adresse:

Snedkervej 17 6710 Esbjerg V

GPS:

55.50473252828, 8.4145162343321

Telefon: