Der er desværre færre og færre danskere som syr, strikker eller broderer i disse dage. Det er ikke umiddelbart ikke noget som de unge finder interessant på trods af de timer håndarbejde, de har haft i folkeskolen. Men ikke desto mindre, så er syning en fin kunst som er utroligt nyttig. Og det er stofgiganten klar over.

Stofgiganten.dk er en webshop som specialiserer sig i at sælge langt det meste fra håndarbejdets verden. På hjemmesiden finder man et bredt udvalg af metervarer til konkurrencedygtige priser. Udover at metervarerne er billigere på stofgiganten.dk end i de fysiske butikker, så er udvalget også større. Man behøver altså ikke kigge flere steder for et få det ønskede produkt leveret lige til døren. Udover stof sælger stofgiganten alt det nyeste indenfor sytilbehør + snitmønstre som kan give inspiration til projektet. Man kan fx finde opskriften til denne lækre babynest her.

Stofgiganten.dk kender godt til de klassiske udfordringer der er ved at handle på nettet. Man savner nemlig ofte en ekspedient som kan rådgive en til det rigtige produkt. Derfor går stofgiganten højt op i kundeservice hvor kunden er i centrum. Denne kundeservice kan man opleve alle hverdage mellem kl. 10 – 14:30, hvor deres telefon er åben. Eller man kan sende dem en mail på alle tidspunkter af døgnet.

 

 

Adresse

Adresse:

Snedkervej 17 6710 Esbjerg V

GPS:

55.504481, 8.414199000000053

Telefon: