Stukeksperten.dk er en af Danmarks største forhandlere af stuk. Når man åbner deres hjemmeside, åbner man på samme tid for et univers fyldt med muligheder. Man har nemlig åbnet en portal til Danmarks største udvalg af stuklister og stukrosetter. Alle disse produkter giver altså kunden muligheden for at kunne udsmykke hele ens hjem med disse smukke produkter. Det er dog ikke kun stuklister og stukrosetter, man kan finde på stukeksperten.dk, de sælger nemlig også maling, forskelligt tilbehør til stuk, fodlister osv.

Stukeksperten.dk går meget op i kvalitet, og derfor sælger de kun god kvalitet fra de største producenter. Disse producenter tæller blandt andre NMC, Orac decor, Elite Decor, Marbet og Mardom. På trods af deres høje kvalitet, bliver deres produkter solgt til yderst konkurrencedygtige priser. På den måde har alle råd til kvalitetsstuk.

De fleste produkter på Stukekspertens hjemmeside er grundmalet, så man ikke selv behøver at male produktet flere gange. Så man behøver altså kun male sit ønskede stuk en enkelt gang, når man alligevel også maler væggen eller loftet.

Det er ikke altid nemt at købe stuk over nattet, da man aldrig kan være helt sikker på, hvordan produktet er i virkeligheden. Det er stukeksperten godt klar over, og derfor har de et showroom i Herning, hvor man altid er velkommen til komme forbi. Her vil man også kunne låne et produkt hjem, hvis man vil se, hvordan slutproduktet kommer til at se ud.

 

Adresse

Adresse:

SYRENVEJ 37 | 7400 HERNING

GPS:

56.12986979999999, 8.951217499999984

Telefon: