Velkommen hos Tandlægehuset Køge

Søger du efter en kyndig tandlæge i Køge? Ved Tandlægehuset Køge leverer de lokalområdets bedste ydelse. Firmaet har endvidere udført arbejde for en del patienter fra området Sjælland. Alle mødes af en fremragende service, der er ganske sjælden og skaber en særligt høj tilfredshed blandt patienterne.

Oplev tandbehandlinger i særklasse for alle

Virksomhedens omfattende viden omkring denne branche muliggør, at de bl.a. kan lave ydelser i en kvalitet, der afspejler branchens bedste. De leverer f.eks. ydelser som disse:

Søger du professionel rådgivning, stiller deres medarbejderstab naturligvis deres lange indsigt som tandlægeer til din rådighed. Det er denne erfaring, der sikrer, at du altid går derfra med en løsning, som imødekommer dine ønsker og krav.

Tag kontakt til byens og områdets tandlæge

Vil du vide nærmere til Tandlægehuset Køge, har du mulighed for at ringe på 56 65 14 04. Du kan endvidere sende en e-mail til info@koegetand.dk eller gå til virksomhedens web-adresse på http://koegetand.dk/. Firmaets patienter kan derudover regne med en hurtig samt omhyggelig service fra dette firma, som er kendte i lokalområdet for at være særdeles serviceorienterede.

Adresse

Adresse:

Bjerggade 7, 4600 Køge

GPS:

55.4584963, 12.1850332

Telefon:
Email:

-