Rengøring er en af de sure opgaver som vi egentlig ikke har lyst til efter en lang dags arbejde. Det er dog desværre nødvendigt, hvis vi ikke vil bo i et hjem som konstant er beskidt. Tennberg ved præcist hvor træls det kan være at skulle klare det efter en lang arbejdsdag, men hos Tennberg er det netop deres arbejdsdag.

Tennberg tilbyder professionel rengøring til både erhvervskunder og private, og de klarer både små og store opgaver. De går meget op i at levere et stabilt og omhyggeligt stykke arbejde, så man som kunde ikke er skuffet bagefter. Det er nemlig vigtigt for Tennberg, at deres kunder kan stole på dem.

Tennberg vægter deres ansatte højt, og de får derfor også en rimelig løn. Tennberg har erfaret, at rengøringsansatte ikke er motiverede til at gøre et godt nok arbejde, hvis de ikke bliver kompenseret godt nok. Det er derfor både for de ansattes og virksomhedens egen skyld, at de selvfølgelig skal have en ordentlig løn.

Tennbergs første job blev klaret i år 2007 og efter 11 år, er de efterhånden vokset til at være blandt de største i Danmark. Dette gør, at de nu kan varetage alle opgaver lige fra erhvervsrengøring til mindre private hjem. Men det betyder dog ikke, at de er blevet for store til at levere en god og personlig service.

Adresse

Adresse:

Høffdingsvej 36 2500 Valby

GPS:

55.6569221, 12.507326799999987

Telefon: