Det er altid et kæmpe øjeblik for den unge 17 – 18-årige når han eller skal til at tage sit kørekort. Muligheden for at kunne køre bil er det ultimative tegn på frihed, og man efterhånden er klar til at sprede vingerne og flyve hjemmefra. Alt dette er køreskolen Tip top trafik ganske udmærket klar over, og derfor gør samtlige kørelærere alt for at gøre oplevelsen så god og så lærerig som muligt.

Hos Tip top trafik er det et enormt fokus på kvalitet, og de gør alt hvad de kan for at få samtlige elever til at bestå både den teoretiske og den praktiske prøve første gang. Derfor er der tale om en rigtig underviser der står for undervisningen, så eleverne ikke selv skal stå for at modtage undervisningen på en computerskærm. For at sikre sig at Tip top trafik er noget for en, tilbyder de en gratis time, så man ikke fortryder.

Når man skal til at tage kørekort, er de fleste i gang med en eller anden form for skole eller uddannelse. Man har altså ikke vildt meget tid til at tage kortet. Dette er Tip top trafik dog også villig til at hjælpe med, da til tilbyder fri teoriundervisning. På den måde kan den unge selv skræddersy planen efter hans eller hendes kalender. Ring nu og få dit kørekort i København hos køreskolen Tip top trafik.

Adresse

Adresse:

Hostrupsvej 2- 6 1950 Frederiksberg C

GPS:

55.6817651, 12.534964899999977

Telefon: