Vindoro.dk er stedet hvor du kan forhandle kvalitetsvine i alle prisklasser og som passer til alle middage, fester og til hverdagen, hvis du tager imod det gode råd om at nye ét glas rødvin om dagen. Webshoppen blev til i 2016 og selv om de siger, at de ingen viden har omkring det, at dyrke druer eller hvilken type jord, som er den bedste for de forskellige druer, så fortæller de at de ved noget om at handle på nettet. De ved også noget om kvalitet af vine og dette betyder selvfølgelig, at man kun kan finde vine af god kvalitet samt de mere specielle vine fra mange forskellige vinregioner verdenen over.

Et bredt udvalg af vine

Shoppen vindoro.dk føre både hvidvin, rødvin, rosé og Champagne hvilket betyder at der er et bredt udvalg af vine, der passer til en hver lejlighed. Der er rødvin som er lavet på den kendte Zinfandel drue fra USA, som giver vinen en rundsmag. Denne vin er en god hverdags vin, da den ikke koster ret meget. Man kan selvfølgelig også bruge den til diverse middage, da den sagtens kan nydes ved det lidt finere selskab.

På siden kan man let finde den vin man leder efter, uanset om man kan huske navnet på den eller ej. På deres hjemmeside er der mulighed for at søge efter vine efter drue, producent, land eller område. På den måde skulle der være en god chance for, at finde lige præcis det du leder efter.

Fragt direkte hjem til dig

Der er mulighed for at få din ordre sent direkte hjem til dig, så du ikke behøves at hente din ordre ved en pakkeshop eller lignede. Der er også mulighed for, at hente den uden fragtomkostninger på deres adresse, hvis du heller vil dette.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7,1 5000 Odense C

GPS:

55.3994009, 10.375658799999997

Telefon:

-