Ønsker du mere synlighed på nettet? Flere kunder? Mere omsætning? Så kan Marketingfabrikken hjælpe dig. Marketingfabrikken er et webbureau Odense, som hjælper dig og din virksomhed med at blive synlige på nettet – allerede i dag. Her kan du bl.a. få hjælp søgemaskineoptimering, facebook-annoncering eller en helt ny hjemmeside eller webshop – skræddersyet til netop dig og din virksomhed. Hos Marketingfabrikken bliver der gjort en dyd ud af at skabe resultater for dig .

Professionel hjemmeside med responsivt design

Køb hjemmeside hos Marketingfabrikken og få en professionel hjemmeside med et responsivt design. At hjemmesiden er responsiv betyder, at den automatisk tilpasser sig den platform, som den besøgende benytter. Dette værende både PC, smartphone, tablet mv.

Fleksibelt og sikkert system

Alle hjemmesider fra Marketingfabrikken udarbejdes i WordPress, som er et simpelt, fleksibelt men samtidig sikkert system. Det er desuden ganske brugervenligt at benytte, og Marketingfabrikken sørger naturligvis for at undervise dig heri, så du kan håndtere din hjemmeside til dagligdagsbrug.

Du får selvfølgelig hjælp til at udarbejde alt indholdet til din hjemmeside såfremt du ønsker det, og der bliver sørget for, at den har alle de funktioner, du og din virksomhed har brug for.

Du binder dig desuden ikke til nogen dyr eller obskur aftale – når hjemmesiden er færdig er den DIN.

Adresse

Adresse:

Pantheonsgade 5, 2. sal

GPS:

55.39493326414, 10.38116013052

Telefon:
Kontakt ejer